Logo Margreeth van den Berg Makelaardij OZ
Terug

Woning

Foto slideshow woning

Vraagprijs: € 725.000,00
Woonoppervlakte: 300 m²
Perceeloppervlakte: 2290 m²
Inhoud: 1620 m³
Bouwjaar: 1923
Soort woning: Vrijstaande Woning
Download Brochure Download brochure
Volledig gerenoveerde woonboerderij op mooie locatie (achter vrij uitzicht over de landerijen) Een pand met verrassingen (oa veranda en dakterras) en diverse bijgebouwen.
Gegevens voor het pand Steggerda, Steggerdaweg 79

Op een mooie locatie een mooie verbouwde Boerderij, waar men zo kan intreden.
Een huis waar je in kunt dwalen, en wat veel warmte en sfeer en landelijke tinten heeft in de vele ruimtes.
Een huis waar je dagenlang verstoppertje kunt spelen, en waar je kan genieten van de rust en ruimte en de natuur rondom huis.
De huidige eigenaren hebben de afgelopen jaren met veel liefde er een sfeervolle landelijk en praktische verbouwde woning van weten te maken.
Fijne ruime woonkamer, gezellig grote landelijke woonkeuken met open punt met dakra-men en openslaande terrasdeuren.
Over de hele achterzijde van het huis een ruime veranda (70 m2) met mogelijkheid om tuinset en eethoek ect of jacuzzi te plaatsen, en de mogelijkheid om het geheel dicht te maken, en tevens via grote trap kom je op groot dakterras (52 m2) die ook toegang geeft tot de bovenste verdieping met nog mogelijkheden tot verbouwen van een etage/ nu zol-der.
Vanaf veranda en dakterras prachtig uitzicht op de weilanden achter huis, en op de fraai aangelegde tuin met o.a. sauna ruimte en houthok/schuur opslagruimte en kippenhok en een hondenkennel met binnenhok in de garage. Het gehele erf is afgezet met voor een fraai hekwerk zodat de honden lekker vrij kunnen rondlopen.

Door de vele extra kamers op begaande grond is thuis werken geen probleem, ook dubbele bewoning of bv mantelzorg, bed & breakfest of eigen praktijk is eenvoudig te realiseren.

IND: entree in ruime hal, toilet, woonkamer (straatgericht), woonkeuken met oa terrasdeu-ren. Aan het eind van de hal is een multifunctionele ruimte, deel met nog een completen keuken en wasruimte en openslaande terras deuren. (vroeger de Banderdeuren)
Achter de woonkeuken is een ruime gang met toegang naar badkamer, toilet en 5 (slaap) kamers ( 1 slaapkamer met terras deuren en airco en 1 slaapkamer met terras deur) Deze ruimte is in twee gedeelte, Ook hier zit een eigen extra ingang.
Op de verdieping zijn nog 2 (slaap)kamers, overloop en ruime berging met balkon en nog een zolder.

Om een indruk te krijgen bekijk de foto’s en de plattegronden, maar nog beter maak een afspraak om een goed beeld van deze woonboerderij te krijgen
Op het perceel staat verder een vrijstaande garage, met extra zolder een tuinhuis met oa een sauna. Dit alles ligt op 2290m² eigen grond.
U woont buiten, nabij natuurgebieden en toch zijn alle voorzieningen op korte afstand.

LIGGING
Het dorp Steggerda is gelegen nabij het ‘drie provinciën punt’ van Overijssel, Friesland en Drenthe met prachtige uitgestrekte natuurweiden, bossen en water. U heeft hier volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen en te varen. Een perfecte plek om de hedendaag-se drukte van de (Rand-)stad te ontvluchten en te genieten van de rust en de ruimte die deze prachtige woning u biedt. Toch ook zeer centraal. U bent in mum van tijd op de A32. Daarnaast bent u in 70 autominuten verwijderd van de Randstad.

Op ca. 6 kilometer afstand van Steggerda ligt Noordwolde waar u voor uw dagelijkse boodschappen, basisonderwijs en sport terecht kunt. Wolvega 10 km.

Bent u degene die op zoek is naar een woning op deze locatie en wilt u zelf de sfeer proeven? Neem dan contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Foto's

Scroll naar linksScroll naar rechts
logo