Logo Margreeth van den Berg Makelaardij OZ
Terug

Woning

Foto slideshow woning

Vraagprijs: € 995.000,00
Woonoppervlakte: 340 m²
Perceeloppervlakte: 1500 m²
Inhoud: 2642 m³
Bouwjaar:
Soort woning: Vrijstaande Woning
Download Brochure Download brochure
Ten zuidoosten van Heerenveen, nabij de A32 en met de bushalte voor de deur, ligt deze markante vrijstaande woonboerderij. Gelegen aan de rand van het bosrijke natuurgebied Oranjewoud. Deze ruime en goed onderhouden woonboerderij staat op een kavel van ca 1500 m2 eigen grond met aan de achterkant een mooi uitzicht over de landerijen. De woonboerderij is op een goede wijze aangepast waarin de authentieke sfeer bewaard is gebleven.
Begane grond
U komt binnen in de ruime hal en deze is het middelpunt van dit bijzonder huis en geeft toegang naar de diverse vertrekken zoals de deel, toilet, trapopgang, kamer, kelder, meterkast met krachtstroom, keuken en bijkeuken. Blikvanger is wel de royale L-vormige leefruimte, ca 75m2 aan de voorzijde van de woning. Hier bevindt zich ook de moderne open keuken met inbouw apparatuur.
Via de ruime bijkeuken waarin een toilet is en witgoed opstelling staat, komt u in de zeer royale slaapkamer met badkamer en suite. De slaapkamer is voorzien van een royale inloopkast en openslaande deuren naar de tuin.
Boven
Overloop, 3 slaapkamers, de slaapkamer aan de voorzijde van het huis heeft een ruime inloopkast. Toilet en ruime badkamer voorzien van ligbad, aparte douche en wastafelmeubel. Via de slaapkamer aan voorzijde kunt naar de vliering.
Schuur/deel
Garage en werkplaats
Vanuit de hal stapt u in de deel die voorzien is van elektrische garagedeuren.
Achterin de deel is een werkplaats met wateraansluiting.
De multifunctionele ruimte die zich aan de achterkant van het huis bevindt en ook via de deel kan worden bereikt, is momenteel in gebruik als bar met openslaande deuren naar de overdekte serre met glazen schuifwanden. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen richting rivier De Tjonger.
Dit gedeelte leent zich tevens uitstekend voor kantoor-of praktijkruimte of met enkele aanpassingen voor dubbele bewoning. Ook is hier toilet aanwezig.

Foto's

Scroll naar linksScroll naar rechts
logo