Logo Margreeth van den Berg Makelaardij OZ
Terug

Woning

Foto slideshow woning

Bieden vanaf: € 410.000,00
Woonoppervlakte: 170 m²
Perceeloppervlakte: 350 m²
Inhoud: 510 m³
Bouwjaar: 2020
Soort woning: Twee onder een kap
Download Brochure Download brochure
Verkocht
Deze meer dan ruime woning is nog niet helemaal af.
Een 2-1 kap woning (opgeleverd juni 2021) op ruime kavel in het nieuwbouwplan Broeklanden te Meppel. De sfeer van een dorp met het gemak van de stad.
De huidige eigenaar heeft tijdens de bouw de woonkamer laten verlengen (2 meter) en op de verdieping zijn 2 slaapkamers (ipv 3) Op de zolder is voldoende ruimte voor extra (slaap)kamers.
Huidige indeling: entree, hal met trapopgang naar 1e verdieping, ruime leefruimte met aan de straatzijde de keukenruimte en het zit gedeelte is tuingericht. Aan de zijkant is een extra ingang in de bijkeuken.
Verdieping: overloop, 2 slaapkamers en badkamer. De zolder is te bereiken via een vaste trap.
  • Woning is v.v. vloerverwarming
  • De woning wordt geleverd zonder keuken, badkamer, toilet en binnendeuren
Bezichtigingen zijn mogelijk op 15 en 16 juli 2021 tussen 15.30 uur en 18.30 uur.
Wel moet u zich aanmelden (ivm de corona maatregels)
Bieden vanaf € 410.000,-- k.k.
Broeklanden is niet alleen een groene wijk door de grasvelden, perken, greppels en het park aan de zuidzijde, maar ook door de duurzaam gebouwde huizen. Net zoals de rest van Nieuwveense Landen wordt Broeklanden helemaal aardgasvrij. Je woning wordt aangesloten op het collectief warmte-koudesysteem van MeppelEnergie. Hiermee verwarm je in de winter je huis op een duurzame manier. En ’s zomers zorgt dit systeem voor enige verkoeling in je woning. Dat draagt bij aan een prettig wooncomfort. Bovendien zijn de meeste daken geschikt voor zonnepanelen en natuurlijk is je woning optimaal geïsoleerd. Daarnaast gaan we in Broeklanden zuinig om met water en wordt afval- en regenwater hergebruikt. Zo zorgen we er samen voor dat Broeklanden een toekomstbestendige en duurzame wijk is.

Foto's

Scroll naar linksScroll naar rechts
logo