Logo Margreeth van den Berg Makelaardij OZ
Terug

Woning

Foto slideshow woning

Vraagprijs: € 249.000,00
Woonoppervlakte:
Perceeloppervlakte:
Inhoud:
Bouwjaar:
Soort woning: Appartement
Download Brochure Download brochure
Verkocht
In het woonzorgcentrum "Sickenga-Oord", op loopafstand van de voorzieningen ligt dit appartement op de 1e etage van het complex met een balkon op de westzijde van ca. 8 m²
Verder hoort bij dit appartement een stenen berging en een eigen parkeerplaats.
Entree in centrale hal met, brievenbussen, trapopgang en lift naar de verdieping.
Indeling: entree/hal met toilet v.v. fonteintje, meterkast, inpandige bijkeuken/berging met de witgoedaansluitingen, mechanische ventilatiebox en de HR-combiketel , ruime woonkamer met prachtig uitzicht over groenstrook met speelweide, halfopen keuken met keukenblok in hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur, kleine werk/ slaapkamer (vanuit deze kamer is het balkon bereikbaar en een ruime slaapkamer ( ca. 3,4 x 4,55 m) met toegang tot de aangrenzende badkamer v.v. douche, wastafel en een 2e toilet.

  • Bij dit appartement hoort een parkeerplaats voor 1 auto en een afsluitbare berging op de begane grond van ca. 3 x 1,85 meter.
  • In het appartement is een intercom met beeldscherm aanwezig (videofoon) en het complex beschikt over een personenlift.
  • Bijdrage Vereniging van Eigenaren is ca. € 135,-- per maand.
  • Sickenga-Oord biedt een veel mogelijkheden: zelfstandig te wonen en de mogelijkheid om extra's "in te kopen" zoals verzorging, verpleging, en begeleiding. Ook kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Sickenga-Oord

Foto's

Scroll naar linksScroll naar rechts
logo