Logo Margreeth van den Berg Makelaardij OZ
Terug

Woning

Foto slideshow woning
Vraagprijs(€): € 495.000,00
Woonoppervlakte:
Perceeloppervlakte: 9820 m²
Inhoud:
Bouwjaar:
Soort woning: Vrijstaande Woning
Download Brochure Download
Verkocht
Comfortabel wonen op zeer mooie rustige locatie maar toch dicht bij voorzieningen en snelweg.
Voor de natuurliefhebber biedt de omgeving voldoende fiets-, wandel- en paardrijroutes door afwisselende natuurgebieden als Het Nationaal Park 'Het Drents Friese Wold', het Koepelbos, de Tjongervallei en de Lindevallei.
Deze ruime vrijstaande woning heeft alle voorzieningen op de begane grond.
Het geheel staat op 9820 m² eigen grond en biedt hierdoor alle mogelijkheden voor het
Door de locatie, indeling en de nu nog onbenoemde ruimte biedt dit pand veel mogelijkheden: werk aan huis, bed en breakfast en mogelijkheid voor dubbele bewoning.

IND: entree in ruime hal, vanuit de hal (met toilet en meterkast) zijn de overige vertrekken toegankelijk: het kantoor (ca. 16m²) en de leefruimte (ca. 90 m²) bestaande uit een zitgedeelte met schouw, eetkamer met toegang tot terras en een grote keuken v.v. inbouwapparatuur.
De centrale gang geeft toegang tot de provisie kast, bijkeuken, badkamer en de 3 slaapkamers (afm. 2x 13½m² en 20m²); de grote slaapkamer aan de achterzijde heeft een eigen complete badkamer.
Via deze gang komt u ook in de inpandige (dubbele) garage voorzien van twee elektrisch bediende kanteldeuren, ook is hier een aanrecht aanwezig met warm en koud water.
Vanuit deze garage is de beloopbare zolder (over de gehele woning) bereikbaar. Deze verdieping is op dit moment 1 grote ruimte en is naar eigen idee/wensen in te richten.
Via de buitenzijde is de installatieruimte bereikbaar met een combiketel (2011), een warmte wisselaar t.b.v. de hete lucht verwarming en een warmte terug win unit in het ventilatie systeem.

  • de woning beschikt over een centraal stofzuigersysteem
  • huidige eigenaar is radiozendamateur; bij verkoop woning worden de aanwezige antennes achter de woning verwijderd
  • er is ook een groentetuin welke is omgeven door een heg


Er is nog veel te vertellen over deze woning maar om de juiste indruk te krijgen van deze imposante woning moet u beslist zelf gaan kijken.

Foto's

Scroll naar linksScroll naar rechts
logo