Logo Margreeth van den Berg Makelaardij OZ
Terug

Woning

Foto slideshow woning
Vraagprijs(€): € 374.000,00
Woonoppervlakte:
Perceeloppervlakte:
Inhoud:
Bouwjaar:
Soort woning: Vrijstaande Woning
Download Brochure Download
Verkocht
Wonen in een natuurgebied aan het water. De vrijstaande woning is in 2010 volledig gemoderniseerd, uitgebreid en geïsoleerd. Het ruime perceel van 1855 m2 grenst aan drie zijden aan het natuurgebied 'De Rottige Meente' dat in de nabije toekomst wordt aangesloten op de Weerribben. Het natuurgebied biedt schitterende wandelpaden, fiets- en kano routes.
BEGANE GROND: ruime hal met toilet, kelderkast en trapopgang. De ruime L-vormige woonkamer van circa 60 m2 is voorzien van vloerverwarming en natuurstenen vloer en ligt aan de achterzijde van de woning, met uitzicht over tuin en natuurgebied. Aansluitend bevindt zich de half open woonkeuken met doorgang naar de inpandige multifunctionele garage van circa 45 m2. De garage heeft een eigen opgang, is volledig betegeld en geïsoleerd en van verwarming voorzien en kan zodoende ook worden gebruikt als kantoor of praktijkruimte. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor wasmachine en droger, beide op een aparte groep. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich 2 werk-/slaapkamers en een badkamer met badmeubel en douche. Vanuit de woonkamer en vanuit de garage is het overdekt terras bereikbaar.
BOVEN: overloop, open vide, 2 bergkasten met opstelling van de HR ketel (2005) en de mechanische ventilatie unit (2011), 2 ruime slaapkamers en 1 en-suite kamer met complete badkamer met whirlpool, toilet, badmeubel, douche en toegang naar het dakterras.

De achtertuin grenst direct aan het water en is voorzien van meerdere terrassen in zon, schaduw en aan het water. Tevens staan er 2 schuurtjes voor opslag van tuinmaterialen.
Eventueel is het naastgelegen perceel van ongeveer 2000m² te huur van Staatsbosbeheer. Dit perceel is ideaal als u kleinvee wilt houden, of gewoon nog extra ruimte wilt hebben.

Foto's

Scroll naar linksScroll naar rechts
logo